keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-3850-246-3021

Védőhuzat elektromos rollerre

Bruttó

Ár 4 171 Ft

Nettó

Ár 3 284 Ft

Szín: Hamuszürke

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Basic Garage

Membrános, vízálló ugyanakkor páraáteresztő védőhuzat, amely védelmet nyújt az elektromos robogó számára a káros környezeti hatásokkal szemben. Ez az időjárásálló huzat teljes egészében magasfokú páraáteresztő membránból készült. Akár erős eső esetén is vízálló, ugyanakkor páraáteresztő, valamint elvezeti a nedvességet a huzat alól. Csökkenti a korróziót és a műanyag alkatrészek öregedését, véd a festett és a krómozott alkatrészek kifakulása és elszíneződése ellen. Alkalmas az elektromos robogó kültéri tárolására is rövid távon. Elasztikus összehúzó kötéllel rögzítendő, így könnyen fel- és levehető. A robogó alján található rögzítőelemek megakadályozzák, hogy a szél letépje a huzatot a robogóról. Beltéri tárolásra is használható.

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, elvezeti a párát a huzat alól;

-UV sugárzással szemben ellenálló;

-egész éven keresztül védi a járművet (télen) a hótól, dértől, (ősszel) az esőtől, széltől, levéltől és a fák levétől (nyáron) UV sugárzástól, madárürüléktől, (tavasszal) virágportól és a fák levétől;

-védi a lakkot és a krómozott elemeket sérülésektől, a fakulástól és a mattá válástól;

-több évszakban használható – alkalmazható napi szinten és alkalmilag;

Pokyny k montáži:

A huzatot a nyomtatott oldallal kifelé, tiszta, száraz és kikapcsolt állapotban lévő rollerre tegye fel, majd kösse össze a huzatot a roller alatt a huzat alsó részén, a belső oldalon található „tépőzáras” szalagokkal. Győződjön meg arról, hogy jól kötötte meg a „tépőzáras” szalagokat. Ne használja a huzatot a roller töltése és nyitott csomagtartókon való szállítása során! Ne használja a huzatot, ha megsérült vagy beázik. A huzat a rollernek csakis fedett erkélyeken és tárolóhelyeken való alkalmi tárolására használható.

100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE)

1 védőhuzat elektromos rollerre

Az elektromos robogót parkolja le szélvédett helyen úgy, hogy ne borulhasson fel. Helyezze fel a burkolatot a nyomtatott oldallal kifelé a tiszta és száraz, kikapcsolt állapotban lévő robogóra. Ezután rögzítse a huzatot az alul lévő, belső oldalon található tépőzáras szalagok segítségével a robogó alatt. Győződjön meg arról, hogy a robogó alatt lévő mindkét pár "tépőzáras" heveder biztonságosan van rögzítve. Ne használja a védőhuzatot, amikor tölti a robogó akkumulátorát, vagy a robogó szállítása során, a járművek külső, szabadon hagyott állványain. Ne használja a huzatot, ha az megsérült vagy ha szivárog. A huzat csak a szélvédett helyen parkoló elektromos robogó rövid távú tárolására használható, olyan helyen, ahol a robogó nem borul fel.

5-3850-246-3021
73 elem