keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Promóció

5-4013-249-4030

Lakókocsi takaró ponyva N132, hossza 370-400 cm + táská

Bruttó

Ár 38 582 Ft

Normál ár

51 782 Ft

Nettó

Ár 30 379 Ft

Normál ár

40 773 Ft

Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtt: 51 782 Ft -13 200 Ft

Szín: Tengerészkék

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 30 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Perfect Garage
mutass többet

Puha, membránból készült PERFECT GARAGE védőhuzat – Védi a kocsiját egész éven át

Új, membránból készült PERFECT GARAGE védőhuzat a népszerű MOBILE GARAGE ponyvák jobb verziója. Teljes mértékben páraáteresztő, sík, puha tapintású alsó résszel. A membrán, melyből a PERFECT GARAGE huzat készül, 20%-kal vastagabb, ugyanakkor puhább, mint a MOBILE GARAGE membránja. Az anyag négy rétegből készült, páraáteresztő, de vízhatlan membránnal rendelkezik, minek köszönhetően a huzat teljes mértékben vízhatlan, ugyanakkor átereszti a párát, mely a huzat alól jön ki. A leparkolt kocsi, melyen a PERFECT GARAGE huzat van, száraz marad, a pára pedig elpárolog a huzat membránján keresztül, így védve a kocsit a rozsdásodással szemben. Ezen kívül a huzat védi a kocsit a sérülésektől, a fakulástól, és a lakk és a krómozott elemeket a mattá válástól. Véd az esőtől (savas esőtől is), naptól (UV sugárzástól), portól, madárürüléktől, levelektől és fák levétől, valamint a hótól és dértől. A huzat puha bélése védi a kocsi lakkját a karcolások többségétől. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

Anyagok:
100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE) + 100% Poliészter

Táská anyaga:

100 % polipropilén (PP)

Méret:

Hossz: 370-400 cm

Magasság: 182-197 cm

Szélesség: 196 cm

Felhelyezési útmutató: A huzatot kizárólag tiszta és száraz utánfutóra helyezze fel, a fehér oldalával befelé (felirattal kifelé). Ha a huzatot létra nélkül szeretné felhelyezni, két főre és erős, kb. 1,5 méter hosszú, vagy – az utánfutó magasságától függően ennél hosszabb – rudakra lesz szüksége (a rudak nincsenek a készletben). Először az utánfutó mögött terítsen le egy nagy méretű, tiszta anyagot vagy fóliát, hogy megvédje a huzatot a szennyeződésektől. Az utánfutó mögött fekvő anyagra fektesse le a huzatot úgy, hogy ugyanolyan irányban legyen, mint az utánfutó. A megfelelő felhelyezés érdekében a huzat elülső részében megtalálja a FRONT feliratú címkét , míg a huzat hátsó részében a REAR feliratú címkét (a jelölés az utánfutó elülső és hátsó részének felel meg). A huzat elülső, alsó sarkainál zseb formájú rúdrögzítők találhatók, mely zsebrögzítőkbe be kell csúsztatni a rudakat. A zsebrögzítőkben lévő rudak segítségével két főnek fel kell emelnie a huzatot az utánfutó hátsó része fölé, majd áthúzni a huzatot az utánfutó tetején, az utánfutóval párhuzamos irányban (az egyik fő a bal oldalon, a másik fő a jobb oldalon) úgy, hogy az utánfutó elülső részénél fejezzék be, minek következtében a huzatot az egész utánfutóra felhelyezik. Majd húzza össze és kösse meg az alsó összehúzó zsinórt, de ne feledje el, hogy az összehúzás előtt tegye keresztbe az összehúzó kötelet,és ilyen módon alakítsa ki az első csomót, majd erősen húzza meg a köteleket úgy, hogy az erőt az utánfutó elülső szélével párhuzamosan fejtse ki. Húzza össze az összehúzó köteleket, és ellenőrizze, hogy a csomó nem lazult-e meg, amikor meghúzta az összehúzó kötelet. Amennyiben meglazult, ismételje meg a folyamatot, csak másként kösse össze. A huzat alsó szélében rögzítő pántok találhatók, melyeket át kell vezetni az utánfutó alatt, az utánfutó teherbíró szerkezetének legközelebbi nyílásain keresztül, majd csatolja össze a pántokat, és húzza meg.

100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE) + 100% Poliészter

1 lakókocsi takaró ponyva + táská

A huzatot kizárólag tiszta és száraz utánfutóra helyezze fel, a fehér oldalával befelé (felirattal kifelé). Ha a huzatot létra nélkül szeretné felhelyezni, két főre és erős, kb. 1,5 méter hosszú, vagy – az utánfutó magasságától függően ennél hosszabb – rudakra lesz szüksége (a rudak nincsenek a készletben). Először az utánfutó mögött terítsen le egy nagy méretű, tiszta anyagot vagy fóliát, hogy megvédje a huzatot a szennyeződésektől. Az utánfutó mögött fekvő anyagra fektesse le a huzatot úgy, hogy ugyanolyan irányban legyen, mint az utánfutó. A megfelelő felhelyezés érdekében a huzat elülső részében megtalálja a FRONT feliratú címkét , míg a huzat hátsó részében a REAR feliratú címkét (a jelölés az utánfutó elülső és hátsó részének felel meg). A huzat elülső, alsó sarkainál zseb formájú rúdrögzítők találhatók, mely zsebrögzítőkbe be kell csúsztatni a rudakat. A zsebrögzítőkben lévő rudak segítségével két főnek fel kell emelnie a huzatot az utánfutó hátsó része fölé, majd áthúzni a huzatot az utánfutó tetején, az utánfutóval párhuzamos irányban (az egyik fő a bal oldalon, a másik fő a jobb oldalon) úgy, hogy az utánfutó elülső részénél fejezzék be, minek következtében a huzatot az egész utánfutóra felhelyezik. Majd húzza össze és kösse meg az alsó összehúzó zsinórt, de ne feledje el, hogy az összehúzás előtt tegye keresztbe az összehúzó kötelet,és ilyen módon alakítsa ki az első csomót, majd erősen húzza meg a köteleket úgy, hogy az erőt az utánfutó elülső szélével párhuzamosan fejtse ki. Húzza össze az összehúzó köteleket, és ellenőrizze, hogy a csomó nem lazult-e meg, amikor meghúzta az összehúzó kötelet. Amennyiben meglazult, ismételje meg a folyamatot, csak másként kösse össze. A huzat alsó szélében rögzítő pántok találhatók, melyeket át kell vezetni az utánfutó alatt, az utánfutó teherbíró szerkezetének legközelebbi nyílásain keresztül, majd csatolja össze a pántokat, és húzza meg.

Tekintse meg a telepítési utasításokat tartalmazó videót.

5-4013-249-4030
15 elem