keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4009-249-4030

Vonórúd-huzat kemping vagy szállító utánfutókhoz

Bruttó

Ár 4 171 Ft

Nettó

Ár 3 284 Ft

Szín: Tengerészkék

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén (PP)
  • 30 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Perfect Garage
mutass többet

Ez a vízálló huzat egész évben védi a kemping- vagy szállító utánfutók vonórudját a kedvezőtlen időjárási tényezőktől. Megóvja az esőtől (savas esőtől is), hótól, dértől, portól, madárürüléktől, falevelektől és fanedvektől, illetve napsugárzástól (UV-sugárzástól). Korlátozza a rozsdásodást. A huzat jól rögzíthető egy összehúzható kötéllel, és ennek köszönhetően erős széllökések esetén is biztonságosan használható.

Rögzítése:A huzatot az utánfutó tiszta, száraz vontatórúdjára helyezze fel. Az összehúzó köteleket keresztbe tegye, és erősen húzza meg úgy, hogy az az utánfutó elülső széléhez képest párhuzamosan húzza. Kösse meg az összehúzó köteleket, és ellenőrizze, hogy miután meghúzta a köteleket, nem lazult-e meg a csomó. Amennyiben a csomó meglazult, ismét kösse meg, de ezúttal más irányból. A huzat az utánfutó szállítása közben nem használható.

Anyaga: 100% PP

30 hónapra szóló garancia.

100 % polipropilén (PP)

vonórúd-huzat kemping vagy szállító utánfutókhoz - 1 db

A huzatot az utánfutó tiszta, száraz vontatórúdjára helyezze fel. Az összehúzó köteleket keresztbe tegye, és erősen húzza meg úgy, hogy az az utánfutó elülső széléhez képest párhuzamosan húzza. Kösse meg az összehúzó köteleket, és ellenőrizze, hogy miután meghúzta a köteleket, nem lazult-e meg a csomó. Amennyiben a csomó meglazult, ismét kösse meg, de ezúttal más irányból. A huzat az utánfutó szállítása közben nem használható.

Tekintse meg a telepítési utasításokat tartalmazó videót.

5-4009-249-4030
34 elem