keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Új

5-4831-241-2099

Védőhuzat összecsukható kerti székre

Bruttó

Ár 2 081 Ft

Nettó

Ár 1 639 Ft

Szín: Barna

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon

Védőhuzat összecsukható kerti székre

Egész évben használható huzat a szabadban tárolt összecsukható kerti székekre. Védelmet nyújt a környezet káros hatásai ellen. A huzat összecsukott kerti székre készült. A különleges kialakításnak köszönhetően eső esetén a víz lefolyik a huzatról anélkül, hogy a burkolat alá hatolna, a vízpárát pedig kifelé vezeti el. Megvédi a széket az esőtől, hótól, fagytól és a (káros UV) napsugaraktól, valamint az olyan szennyeződésektől, mint a por, a madárürülék és a fanedvek. Csökkenti a korróziót és a műanyag vagy fa alkatrészek öregedését, védelmet nyújt a festett és a krómozott alkatrészek megfakulása és mattá válása ellen. A huzat teljes mértékben ellenálló minden időjárási körülménnyel szemben. Könnyen fel- és levehető. A kiegészítő rögzítőelemek megakadályozzák, hogy a szél letépje a huzatot. Beltéri használatra is alkalmas. 

Warstwy Basic Garage

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, elvezeti a párát a huzat alól;

-UV sugárzással szemben ellenálló;

-egész éven keresztül védi a járművet (télen) a hótól, dértől, (ősszel) az esőtől, széltől, levéltől és a fák levétől (nyáron) UV sugárzástól, madárürüléktől, (tavasszal) virágportól és fák levétől;

-védi a lakkot és a krómozott elemeket a sérülésektől, a fakulástól és a mattá válástól;

-több évszakban használható – alkalmazható napi szinten és alkalmilag;

KUTATÁSI JELENTÉSEK

aa

a

Certyfikat Tailor Made

Certyfikat Tailor Made

Ellenőrzött minőség és tartósság

Egy autótakaró ponyva tartósságát a nap UV sugárzásával, a magas hőmérséklettel, esővel, faggyal, hóval és a használatból eredő szennyeződésekkel szemben tanúsított ellenállása határozza meg. Szakértőink többéves saját tesztelési tapasztalat alapján, illetve a PN-EN ISO 4892-3 kutatási szabványok alapján kidolgozták az anyagok környezeti hatásokkal szemben tanúsított tartósságának hatékony tesztelési módszereit. Az USA Atlas UV teszt-kamrában alapos vizsgálaton esik át minden egyes szállítani kívánt anyag, melyekből a Kegel-Błażusiak ponyvák készülnek. A gyártás során felhasznált anyagok szigorú minőségellenőrzésére hagyatkozva tehát akár intenzív használat mellett is garantáljuk az autótakaró ponyvák tartósságát .

Teszteredményekkel bizonyított funkcionalitás és biztonság

A jó ponyvahuzatoknak nemcsak védeniük kell az autót a csapadéktól, szennyeződésektől és a nap káros sugaraitól, de biztonságosnak is kell lenniük. Pontosan ilyenek a Kegel-Błażusiak takaró ponyvák. Szakértőink hosszú tesztsorozatokkal vizsgálják a takaró ponyvákat. A tesztelés során megvizsgálják a különböző időjárási körülményekkel szembeni védelem hatékonyságát, a vízállóságot, a ponyva alatt felgyülemlő pára elvezetését, az autó fényezésének biztonságát a ponyva használatakor, valamint az autóra történő rögzítés hatékonyságát normál és extrém időjárási körülmények között. A Kegel-Błażusiak társaság, csak olyan termékeket gyárt, amelyek ezeken a teszteléseken eredményesen bizonyítottak.

Fénykép a készülékkel Fénykép a készülékkel 2 Fénykép a készülékkel 3 Fénykép a készülékkel 4Fénykép a készülékkel 5
100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE

1 védőhuzat kerti székekre

Használati utasítás: A huzatot helyezze az összecsukott székre úgy, hogy a hamuszürke varrások kifelé nézzenek, majd rögzítse a széklábakhoz a huzat alján található, annak belső oldalára varrt tépőzáras szalagokkal. A huzatot ne használja, ha a széket fedetlen külső járműtartókon szállítja.

5-4831-241-2099
13 elem