keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4997-248-3020

Targonca védőhuzat huzattároló táskával

Bruttó

Ár 36 335 Ft

Nettó

Ár 28 611 Ft

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén (100 %)
  • 30 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Mobile Garage
mutass többet

A vízhatlan targonca védőhuzat kinti tárolásra ajánlott, véd a környezet káros hatásaitól. Beltéren is használható. Véd a hótól, esőtől, dértől és a napsugárzástól (káros UV-sugárzástól), illetve olyan szennyeződésektől, mint a por, a madárürülék és a fanedvek. A vízhatlan és „szellőző” membránhuzat kivezeti a nedvességet a huzat alól. Hatékonyan ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Használat előtt olvassa el a huzat használati útmutatóját, mely a huzattároló táska belső oldalán található.

Felhelyezése:A huzatot csak tiszta és száraz járműre helyezze fel úgy, hogy a felirat kifelé nézzen. A megfelelő felhelyezés megkönnyítése érdekében a huzat elülső részében FRONT, míg a hátsó részében REAR feliratú címke található (a címkék a jármű elülső és hátsó részének felelnek meg). Tegye keresztbe az összehúzó köteleket, és első csomót kösse meg úgy, hogy a köteleket erősen húzza meg vízszintesen és párhuzamosan a jármű hátsó peremével (lásd a 2. ábra a huzat külső címkén). Kösse össze az összehúzó köteleket, és ellenőrizze, hogy a csomó nem lazul-e meg, ha meghúzza a kötelet. Amennyiben a csomó meglazul, ismételje meg az eljárást, de a csomót máshogyan kösse meg. A többi kötelet vezesse át a huzat alsó peremében lévő hurkokon keresztül a jármű kerekei mellett, majd a kötelek segítségével rögzítse a jármű kerekeihez vagy lánctalapihoz.

Amikor nem használja, a huzat táskájában tárolhatja a huzatot. A táska páraáteresztő, azonban lehet, hogy az összehajtott huzat nem fog megszáradni, ezért javasoljuk, hogy a huzatot száraz állapotban tegye el.

Huzat anyaga:100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE)

100 % polipropilén (PP)

Targonca védőhuzat huzattároló táskával - 1db

A huzatot csak tiszta és száraz járműre helyezze fel úgy, hogy a felirat kifelé nézzen. A megfelelő felhelyezés megkönnyítése érdekében a huzat elülső részében FRONT, míg a hátsó részében REAR feliratú címke található (a címkék a jármű elülső és hátsó részének felelnek meg). Tegye keresztbe az összehúzó köteleket, és első csomót kösse meg úgy, hogy a köteleket erősen húzza meg vízszintesen és párhuzamosan a jármű hátsó peremével (lásd a 2. ábra a huzat külső címkén). Kösse össze az összehúzó köteleket, és ellenőrizze, hogy a csomó nem lazul-e meg, ha meghúzza a kötelet. Amennyiben a csomó meglazul, ismételje meg az eljárást, de a csomót máshogyan kösse meg. A többi kötelet vezesse át a huzat alsó peremében lévő hurkokon keresztül a jármű kerekei mellett, majd a kötelek segítségével rögzítse a jármű kerekeihez vagy lánctalapihoz.

Amikor nem használja, a huzat táskájában tárolhatja a huzatot. A táska páraáteresztő, azonban lehet, hogy az összehajtott huzat nem fog megszáradni, ezért javasoljuk, hogy a huzatot száraz állapotban tegye el.

5-4997-248-3020
99 elem