keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Új

5-4850-241-2099

Védőhuzat kerti asztalra

Bruttó

Ár 5 079 Ft

Nettó

Ár 4 000 Ft

Szín: Barna

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Basic Line
mutass többet

Védőhuzat kerti asztalra

Egész évben használható huzat, amely megvédi a szabadban tárolt kerti asztalt a környezet káros hatásai ellen. A különleges kialakításnak köszönhetően eső esetén a víz lefolyik a huzatról anélkül, hogy behatolna a huzat alá. Megvédi az asztalt az esőtől, hótól, fagytól és a (káros UV) napsugaraktól, valamint az olyan szennyeződésektől, mint a por, a madárürülék és a fanedvek. Csökkenti a korróziót és a műanyag vagy fa alkatrészek öregedését, védelmet nyújt a festett és a krómozott alkatrészek megfakulása és mattá válása ellen. A huzat teljesen ellenálló minden időjárási körülménnyel szemben. Könnyen fel- és levehető. A kiegészítő rögzítőelemek megakadályozzák, hogy a szél letépje a huzatot. Beltéri használatra is alkalmas. 

A huzat felső csíkját több rétegű, teljesen záró anyagból készült, az oldalai nehezen áteresztő, és nehezen vizet áteresztő anyagból készültek, minek köszönhetően a huzat vízálló és páraáteresztő.

Warstwy Plandeki

Anyaga:

-kívülről polietilén réteg

-kétrétegű spundbond

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól;

-UV-sugárzás ellenálló;

-egész évben védi a kocsit. Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit ;

-több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas;

-az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy;

-nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges;

-a termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra;

Ellenőrzött minőség és tartósság

Egy autótakaró ponyva tartósságát a nap UV sugárzásával, a magas hőmérséklettel, esővel, faggyal, hóval és a használatból eredő szennyeződésekkel szemben tanúsított ellenállása határozza meg. Szakértőink többéves saját tesztelési tapasztalat alapján, illetve a PN-EN ISO 4892-3 kutatási szabványok alapján kidolgozták az anyagok környezeti hatásokkal szemben tanúsított tartósságának hatékony tesztelési módszereit. Az USA Atlas UV teszt-kamrában alapos vizsgálaton esik át minden egyes szállítani kívánt anyag, melyekből a Kegel-Błażusiak ponyvák készülnek. A gyártás során felhasznált anyagok szigorú minőségellenőrzésére hagyatkozva tehát akár intenzív használat mellett is garantáljuk az autótakaró ponyvák tartósságát .

Teszteredményekkel bizonyított funkcionalitás és biztonság

A jó ponyvahuzatoknak nemcsak védeniük kell az autót a csapadéktól, szennyeződésektől és a nap káros sugaraitól, de biztonságosnak is kell lenniük. Pontosan ilyenek a Kegel-Błażusiak takaró ponyvák. Szakértőink hosszú tesztsorozatokkal vizsgálják a takaró ponyvákat. A tesztelés során megvizsgálják a különböző időjárási körülményekkel szembeni védelem hatékonyságát, a vízállóságot, a ponyva alatt felgyülemlő pára elvezetését, az autó fényezésének biztonságát a ponyva használatakor, valamint az autóra történő rögzítés hatékonyságát normál és extrém időjárási körülmények között. A Kegel-Błażusiak társaság, csak olyan termékeket gyárt, amelyek ezeken a teszteléseken eredményesen bizonyítottak.

Fénykép a készülékkel Fénykép a készülékkel 2 Fénykép a készülékkel 3 Fénykép a készülékkel 4Fénykép a készülékkel 5
100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE

1 védőhuzat kerti asztalra

A huzatot tiszta és száraz asztalra helyezze úgy, hogy a varratok kifelé nézzenek, majd rögzítse az asztallábakhoz a huzatot a huzat alján található, annak belső oldalára varrt tépőzáras szalagokkal. Ne használja a huzatot, ha az asztalt fedetlen pótkocsikon és külső járműtartókon szállítja.

5-4850-241-2099
94 elem