keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Új

5-3878-248-3020

Védőhuzat elektromos kerékpárra XXL

Bruttó

Ár 7 805 Ft

Nettó

Ár 6 146 Ft

Szín: Hamuszürke

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon

Membrános, vízálló, ugyanakkor páraáteresztő védőhuzat, amely megvédi az elektromos kerékpárt a környezet káros hatásaitól. Időjárásálló huzat, amely teljes egészében nagyfokú páraáteresztő membránból készült. Még erős eső esetén is vízálló, ugyanakkor páraáteresztő, így elvezeti a nedvességet a huzat alól. Csökkenti a korróziót és a műanyag alkatrészek öregedését, védelmet nyújt a festett és a krómozott alkatrészek megfakulása és elszíneződése ellen. Alkalmas a kerékpár rövid távú kültéri tárolására.

Rugalmas összehúzó zsinórral rögzítendő, így könnyen fel- és levehető. A kerékpár kerekeihez való rögzítő elemek, illetve a kerékpár alatt megerősítendő kiegészítő rögzítők megakadályozzák, hogy a szél letépje a huzatot. Beltéri használatra és elektromos meghajtás nélküli kerékpár védelmére is alkalmas.

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, elvezeti a párát a huzat alól;

-UV sugárzással szemben ellenálló;

-egész éven keresztül védi a járművet (télen) a hótól, dértől, (ősszel) az esőtől, széltől, levéltől és a fák levétől (nyáron) UV sugárzástól, madárürüléktől, (tavasszal) virágportól és a fák levétől;

-védi a lakkot és a krómozott elemeket sérülésektől, a fakulástól és a mattá válástól;

-több évszakban használható – alkalmazható napi szinten és alkalmilag;

100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE)

1 védőhuzat elektromos kerékpárra

Az elektromos robogót parkolja le szélvédett helyen úgy, hogy ne borulhasson fel. Helyezze fel a burkolatot a nyomtatott oldallal kifelé a tiszta és száraz, kikapcsolt állapotban lévő robogóra. Ezután rögzítse a huzatot az alul lévő, belső oldalon található tépőzáras szalagok segítségével a robogó alatt. Győződjön meg arról, hogy a robogó alatt lévő mindkét pár "tépőzáras" heveder biztonságosan van rögzítve. Ne használja a védőhuzatot, amikor tölti a robogó akkumulátorát, vagy a robogó szállítása során, a járművek külső, szabadon hagyott állványain. Ne használja a huzatot, ha az megsérült vagy ha szivárog. A huzat csak a szélvédett helyen parkoló elektromos robogó rövid távú tárolására használható, olyan helyen, ahol a robogó nem borul fel.

5-3878-248-3020
95 elem