keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Új

5-4840-241-2099

Kerti kanapé védőhuzat

Bruttó

Ár 5 443 Ft

Nettó

Ár 4 286 Ft

Szín: Barna

Out-of-Stock
Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Basic Line
mutass többet

Kerti kanapé védőhuzat

Egész évben használható védőhuzat a szabadban tárolt kerti kanapé védelmére a káros környezeti hatásokkal szemben. Speciális kialakításának köszönhetően eső esetén a víz lefolyik a huzatról anélkül, hogy bejutna a huzat alá. A huzat védi a kanapét az esőtől, hótól, fagytól és a napfénytől (káros UV-sugárzás), valamint az olyan szennyeződésektől, mint a por, madárürülék és fanedvek. Csökkenti a korróziót és a fa vagy műanyag alkatrészek öregedését, illetve védi a lakkozott és krómozott felületeket a fakulás és mattá válással szemben. A huzat teljes mértékben ellenálló minden időjárási körülménnyel szemben. Könnyen fel- és levehető. A plusz rögzítőelemek megakadályozzák, hogy a szél letépje a huzatot. Beltéri használatra is alkalmas.

A huzat felső csíkját több rétegű, teljesen záró anyagból készült, az oldalai nehezen áteresztő, és nehezen vizet áteresztő anyagból készültek, minek köszönhetően a huzat vízálló és páraáteresztő.

Warstwy Plandeki

Anyaga:

-kívülről polietilén réteg

-kétrétegű spundbond

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól;

-UV-sugárzás ellenálló;

-egész évben védi a kocsit. Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit ;

-több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas;

-az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy;

-nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges;

-a termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra;

Ellenőrzött minőség és tartósság

Egy autótakaró ponyva tartósságát a nap UV sugárzásával, a magas hőmérséklettel, esővel, faggyal, hóval és a használatból eredő szennyeződésekkel szemben tanúsított ellenállása határozza meg. Szakértőink többéves saját tesztelési tapasztalat alapján, illetve a PN-EN ISO 4892-3 kutatási szabványok alapján kidolgozták az anyagok környezeti hatásokkal szemben tanúsított tartósságának hatékony tesztelési módszereit. Az USA Atlas UV teszt-kamrában alapos vizsgálaton esik át minden egyes szállítani kívánt anyag, melyekből a Kegel-Błażusiak ponyvák készülnek. A gyártás során felhasznált anyagok szigorú minőségellenőrzésére hagyatkozva tehát akár intenzív használat mellett is garantáljuk az autótakaró ponyvák tartósságát .

Teszteredményekkel bizonyított funkcionalitás és biztonság

A jó ponyvahuzatoknak nemcsak védeniük kell az autót a csapadéktól, szennyeződésektől és a nap káros sugaraitól, de biztonságosnak is kell lenniük. Pontosan ilyenek a Kegel-Błażusiak takaró ponyvák. Szakértőink hosszú tesztsorozatokkal vizsgálják a takaró ponyvákat. A tesztelés során megvizsgálják a különböző időjárási körülményekkel szembeni védelem hatékonyságát, a vízállóságot, a ponyva alatt felgyülemlő pára elvezetését, az autó fényezésének biztonságát a ponyva használatakor, valamint az autóra történő rögzítés hatékonyságát normál és extrém időjárási körülmények között. A Kegel-Błażusiak társaság, csak olyan termékeket gyárt, amelyek ezeken a teszteléseken eredményesen bizonyítottak.

Fénykép a készülékkel Fénykép a készülékkel 2 Fénykép a készülékkel 3 Fénykép a készülékkel 4Fénykép a készülékkel 5
100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE

1 kerti kanapé védőhuzat

A huzatot a galambszürke varratszegélyek oldalával kifelé fordítva tegye fel, majd rögzítse a huzatot a kanapéhoz úgy, hogy a huzat alsó belső oldalára varrt tépőzáras szalagokat a kanapé lábaira rögzíti. Ne használja a huzatot szállításkor, ha a jármű fedetlen, külső csomagtartóján szeretné szállítani a kanapét.

5-4840-241-2099