keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4998-248-3020

Védőhuzat mini kotrógépre + táská

Bruttó

Ár 22 706 Ft

Nettó

Ár 17 879 Ft

Szín: Hamuszürke

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén (100 %)
  • 30 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Mobile Garage
mutass többet

ízálló védőhuzat mini kotrógép számára, mely elvezeti a nedvességet a huzat alól. Megfelelő nyitott fülkéjű mini kotrógép esetében is. Egész éven át védi a kotrógépet a negatív környezeti hatásoktól. Többrétegű speciális vízhatlan, páraáteresztő membránból álló szerkezetének köszönhetően eső során jól zár, ugyanakkor a környezet pozitív hőmérséklete mellett elvezeti a huzat alatt összegyűlő nedvességet. A huzat védi a járművet a felmaródásoktól, a lakk és krómozott elemek fakulásától és mattá válásától. Akadályozza a rozsdásodást. Védi a vezérlőegységeket és a mini kotrógép ülését a káros környezeti hatásoktól. Fedelet jelent eső esetén (beleértve a savas esőt is), védelmet nyújt a káros napsugarakkal (UV sugárzás), a por, madárürülék, fanedvek, valamint hóval és dérrel szemben.

A huzat jól rögzíthető hagyományos köteles összehúzóval az egész mini kotrógép körül. Erős, belső oldalán finom anyagból készült huzat, ennek köszönhetően biztonságosan használható akár erős széllökések esetén is. 30 hónapra szóló garancia.

Rögzítése: A huzatot tiszta mini kotrógépre tegye fel úgy, hogy a felirat kifelé nézzen. Tegye keresztbe az összehúzó köteleket és erősen húzza meg úgy, hogy párhuzamosan húzza a mini kotrógép hátsó szélével (lásd 2. rajz). Kösse össze az összehúzó köteleket és ellenőrizze le, hogy az összehúzó rögzítése után a kötél nem lazult meg. Amennyiben az csomó meglazult, ismételje meg, és módosítsa az összekötés módját. A belső oldalán piszkos huzatot használni nem szabad. Piszkos mini kotrógépre a huzatot ne helyezze fel. A huzat csakis leparkolt mini kotrógépre tehető fel – nem használható a mini kotrógép szállítása során pl.: autómentőn. A huzat nem akadályozza a lakk rejtett hibáinak vagy sérüléseinek megjelenését.

Anyaga: 100% PP

100 % polipropilén (PP)

védőhuzat mini kotrógépre + táská

A huzatot tiszta mini kotrógépre tegye fel úgy, hogy a felirat kifelé nézzen. Tegye keresztbe az összehúzó köteleket és erősen húzza meg úgy, hogy párhuzamosan húzza a mini kotrógép hátsó szélével (lásd 2. rajz). Kösse össze az összehúzó köteleket és ellenőrizze le, hogy az összehúzó rögzítése után a kötél nem lazult meg. Amennyiben az csomó meglazult, ismételje meg, és módosítsa az összekötés módját. A belső oldalán piszkos huzatot használni nem szabad. Piszkos mini kotrógépre a huzatot ne helyezze fel. A huzat csakis leparkolt mini kotrógépre tehető fel – nem használható a mini kotrógép szállítása során pl.: autómentőn. A huzat nem akadályozza a lakk rejtett hibáinak vagy sérüléseinek megjelenését.

5-4998-248-3020
38 elem