keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Új

5-4910-241-2099

Fűnyíró védőhuzat

Bruttó

Ár 5 443 Ft

Nettó

Ár 4 286 Ft

Szín: Barna

Out-of-Stock
Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Basic Line
mutass többet

Fűnyíró védőhuzat

Egész évben használható védőhuzat szabadban tárolt benzines fűnyíró védelmére a környezet káros hatásaival szemben. A speciális kialakításnak köszönhetően eső esetén a víz lefolyik a fedélről anélkül, hogy a fedél alá behatolna. Védi a fűnyírót az esőtől, hótól, fagytól és a napfénytől (káros UV-sugarzástól), valamint az olyan szennyeződésektől, mint a por, madárürülék és fanedvek. Csökkenti a korróziót és a műanyag alkatrészek öregedését, védelmet nyújt a festett és a krómozott alkatrészek kifakulása és mattá válása ellen. A védőhuzat teljes mértékben ellenálló minden időjárási körülménnyel szemben. 

Rugalmas húzózsinórral rögzítendő, így könnyen fel- és levehető. A kiegészítő rögzítések megakadályozzák, hogy a szél letépje a huzatot. Beltéri használatra is alkalmas.

A huzat felső csíkját több rétegű, teljesen záró anyagból készült, az oldalai nehezen áteresztő, és nehezen vizet áteresztő anyagból készültek, minek köszönhetően a huzat vízálló és páraáteresztő.

Warstwy Plandeki

Anyaga:

-kívülről polietilén réteg

-kétrétegű spundbond

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól;

-UV-sugárzás ellenálló;

-egész évben védi a kocsit. Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit ;

-több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas;

-az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy;

-nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges;

-a termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra;

Ellenőrzött minőség és tartósság

Egy autótakaró ponyva tartósságát a nap UV sugárzásával, a magas hőmérséklettel, esővel, faggyal, hóval és a használatból eredő szennyeződésekkel szemben tanúsított ellenállása határozza meg. Szakértőink többéves saját tesztelési tapasztalat alapján, illetve a PN-EN ISO 4892-3 kutatási szabványok alapján kidolgozták az anyagok környezeti hatásokkal szemben tanúsított tartósságának hatékony tesztelési módszereit. Az USA Atlas UV teszt-kamrában alapos vizsgálaton esik át minden egyes szállítani kívánt anyag, melyekből a Kegel-Błażusiak ponyvák készülnek. A gyártás során felhasznált anyagok szigorú minőségellenőrzésére hagyatkozva tehát akár intenzív használat mellett is garantáljuk az autótakaró ponyvák tartósságát .

Teszteredményekkel bizonyított funkcionalitás és biztonság

A jó ponyvahuzatoknak nemcsak védeniük kell az autót a csapadéktól, szennyeződésektől és a nap káros sugaraitól, de biztonságosnak is kell lenniük. Pontosan ilyenek a Kegel-Błażusiak takaró ponyvák. Szakértőink hosszú tesztsorozatokkal vizsgálják a takaró ponyvákat. A tesztelés során megvizsgálják a különböző időjárási körülményekkel szembeni védelem hatékonyságát, a vízállóságot, a ponyva alatt felgyülemlő pára elvezetését, az autó fényezésének biztonságát a ponyva használatakor, valamint az autóra történő rögzítés hatékonyságát normál és extrém időjárási körülmények között. A Kegel-Błażusiak társaság, csak olyan termékeket gyárt, amelyek ezeken a teszteléseken eredményesen bizonyítottak.

Fénykép a készülékkel Fénykép a készülékkel 2 Fénykép a készülékkel 3 Fénykép a készülékkel 4Fénykép a készülékkel 5
100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE

1 fűnyíró védőhuzat

A huzatot a galambszürke varratszegélyek oldalával kifelé fordítva, tiszta és száraz fűnyíróra tegye fel, majd rögzítse az első kerekekre a huzat alsó belső oldalára varrt tépőzáras pántokkal. 

Ne használja a huzatot szállítás közben, ha a fűnyírót fedetlen, külső csomagtartón szállítja.

5-4910-241-2099