keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Új

5-4915-241-2099

Védőhuzat fűnyíró traktorra, L

Bruttó

Ár 7 533 Ft

Nettó

Ár 5 931 Ft

Szín: Barna

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 25 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Basic Line
mutass többet

Védőhuzat fűnyíró traktorra

Egész évben használható védőhuzat a szabadban tárolt benzines kerti fűnyíró traktor védelmére a környezet káros hatásaival szemben. Különleges kialakításának köszönhetően eső esetén a víz lefolyik a fedeléről anélkül, hogy behatolna a huzat alá, a vízpára pedig kifelé távozik. Védi a traktort az eső, a hó, a fagy és a napfény (káros UV-sugarak), valamint a szennyeződések, például a por, a madárürülék és a fanedvek ellen. Csökkenti a korróziót és a műanyag alkatrészek öregedését, valamint védi a lakkozott és krómozott elemeket a kifakulás és mattá válással szemben. A huzat teljes mértékben ellenálló minden időjárási körülménnyel szemben 

Összehúzó zsinórral rögzíthető, így a rögzítése biztonságos, ugyanakkor könnyen fel- és levehető. Beltéri használatra is alkalmas.

A huzat felső csíkját több rétegű, teljesen záró anyagból készült, az oldalai nehezen áteresztő, és nehezen vizet áteresztő anyagból készültek, minek köszönhetően a huzat vízálló és páraáteresztő.

Warstwy Plandeki

Anyaga:

-kívülről polietilén réteg

-kétrétegű spundbond

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól;

-UV-sugárzás ellenálló;

-egész évben védi a kocsit. Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit ;

-több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas;

-az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy;

-nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges;

-a termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra;

Ellenőrzött minőség és tartósság

Egy autótakaró ponyva tartósságát a nap UV sugárzásával, a magas hőmérséklettel, esővel, faggyal, hóval és a használatból eredő szennyeződésekkel szemben tanúsított ellenállása határozza meg. Szakértőink többéves saját tesztelési tapasztalat alapján, illetve a PN-EN ISO 4892-3 kutatási szabványok alapján kidolgozták az anyagok környezeti hatásokkal szemben tanúsított tartósságának hatékony tesztelési módszereit. Az USA Atlas UV teszt-kamrában alapos vizsgálaton esik át minden egyes szállítani kívánt anyag, melyekből a Kegel-Błażusiak ponyvák készülnek. A gyártás során felhasznált anyagok szigorú minőségellenőrzésére hagyatkozva tehát akár intenzív használat mellett is garantáljuk az autótakaró ponyvák tartósságát .

Teszteredményekkel bizonyított funkcionalitás és biztonság

A jó ponyvahuzatoknak nemcsak védeniük kell az autót a csapadéktól, szennyeződésektől és a nap káros sugaraitól, de biztonságosnak is kell lenniük. Pontosan ilyenek a Kegel-Błażusiak takaró ponyvák. Szakértőink hosszú tesztsorozatokkal vizsgálják a takaró ponyvákat. A tesztelés során megvizsgálják a különböző időjárási körülményekkel szembeni védelem hatékonyságát, a vízállóságot, a ponyva alatt felgyülemlő pára elvezetését, az autó fényezésének biztonságát a ponyva használatakor, valamint az autóra történő rögzítés hatékonyságát normál és extrém időjárási körülmények között. A Kegel-Błażusiak társaság, csak olyan termékeket gyárt, amelyek ezeken a teszteléseken eredményesen bizonyítottak.





Fénykép a készülékkel Fénykép a készülékkel 2 Fénykép a készülékkel 3 Fénykép a készülékkel 4Fénykép a készülékkel 5




100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE

1 védőhuzat fűnyíró traktorra

A huzatot a galambszürke varratokkal kifelé tegye fel, a tiszta és száraz traktorra. Keresztezze az összehúzó zsinórokat az első csomószövés kialakításához, majd erősen húzza meg a zsinórokat úgy, hogy az elsőket a jármű hátsó szélével párhuzamosan irányítja (lásd a 2. ábrát). Kösse meg az összehúzó zsinórokat, és ellenőrizze, hogy a csomó meghúzás hatására nem lazul-e meg. Ha a csomó meglazul, ismételje meg a műveletet, de más módon kösse meg a csomót. Ne használja a huzatot, amikor a traktort nyitott pótkocsin vagy más járműveken szállítja.

5-4915-241-2099
50 elem