keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4204-248-3020

Takaróponyva motoros szánra tároló tasakkal, M

Bruttó

Ár 18 163 Ft

Nettó

Ár 14 302 Ft

Szín: Hamuszürke

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag polipropilén + polietilén (PP + PE)
  • 30 hónap garancia
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kézzel mosható 40 fokon
  • kollekció Mobile Garage
mutass többet

Takaróponyva motoros szánra tároló tasakkal

Vízhatlan takaróponyva motoros szán kültéri tárolására, mely védi a járművet a káros környezeti hatásoktól.Alkalmas beltéri tárolásra is. Védi a járművet az esőtől, hótól, dértől és napsugárzástól (a káros UV sugaraktól), valamint az olyan szennyeződésektől, mint a por, madárürülék, vagy a lehulló falevelek.Vízhatlan és jól szellőző membrán huzat, mely elvezeti a nedvességet a huzat aljáról. Jól bírja a környezeti hatásokat.

A magas minőségű, autókra való MOBILE GARAGE huzatok vízhatlanok, de páraáteresztőek. A huzat háromrétegű, vízhatlan, páraáteresztő membránból és nehezen vizesedő, de magas páraáteresztő képességgel rendelkező anyagokból készült, majdnem teljesen szoros, de ugyanakkor elvezeti a huzat alatt összegyűlő nedvet. Az egész kocsit, az alsó részével együtt védi a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. A huzatok UV-sugárzás ellenállóak. A rögzítésük kocsit körbefogó zsinórral történik, megfelelően összekötve biztosítják a kocsit erős szél esetében is. Mivel az ajánlatunkban több alakban és méretben találhatóak, különböző kocsikhoz illenek. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

Több szezonban használható termék, melynek a funkcionalitását minden évszakban értékelni lehet. A téli szezonban nem engedi, hogy a kocsira hulljon a hó, deres vagy jeges legyen, valamint nem fagy oda, ősszel védi a kocsit az esőtől, széltől, levelektől és a falevelektől, nyári és tavaszi időszakban védi a kocsit az UV-sugárzástól, a virágportól és madárürüléktől. A huzat nagyon jó védelmet biztosít a kocsija számára, Önnek pedig kényelmet nyújt. Nem kell mindennap leseperni a havat a kocsijáról – elég, ha lerázza a havat a huzatról, nem kell kaparnia az üvegeket, hogy eltávolítsa a deret, nem kell annyira gyakran mosnia a kocsit, mivel tovább tiszta marad, hőség idejében pedig a kocsiban a hőmérséklet jóval tűrhetőbb lesz, ezért nyugodtan egyből beszállhat a kocsiba. A huzat védi a kocsiját attól, hogy a festék lekopjon, fakuljon és mattá váljon, védi a krómozott elemeket, illetve a karcolások többségétől is. A huzatot alkalmanként és folyamatosan is lehet használni. Főleg azoknak a kocsitulajdonosoknak készültek, akiknek nincs lehetőségük garázsban tartani a kocsit.

A termék előnyei:

-vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól;

-UV-sugárzás ellenálló;

-egész évben védi a kocsit. Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit ;

-védi a kocsi lakkját a kopástól, fakulástól, mattá válásától, védi a krómozott elemeket;

-több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas;

-a zsinóros rögzítésnek köszönhetően erősen rögzül a kocsihoz;

-az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy;

-nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges;

-a termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra;

Ellenőrzött minőség és tartósság

Egy autótakaró ponyva tartósságát a nap UV sugárzásával, a magas hőmérséklettel, esővel, faggyal, hóval és a használatból eredő szennyeződésekkel szemben tanúsított ellenállása határozza meg. Szakértőink többéves saját tesztelési tapasztalat alapján, illetve a PN-EN ISO 4892-3 kutatási szabványok alapján kidolgozták az anyagok környezeti hatásokkal szemben tanúsított tartósságának hatékony tesztelési módszereit. Az USA Atlas UV teszt-kamrában alapos vizsgálaton esik át minden egyes szállítani kívánt anyag, melyekből a Kegel-Błażusiak ponyvák készülnek. A gyártás során felhasznált anyagok szigorú minőségellenőrzésére hagyatkozva tehát akár intenzív használat mellett is garantáljuk az autótakaró ponyvák tartósságát .

Teszteredményekkel bizonyított funkcionalitás és biztonság

A jó ponyvahuzatoknak nemcsak védeniük kell az autót a csapadéktól, szennyeződésektől és a nap káros sugaraitól, de biztonságosnak is kell lenniük. Pontosan ilyenek a Kegel-Błażusiak takaró ponyvák. Szakértőink hosszú tesztsorozatokkal vizsgálják a takaró ponyvákat. A tesztelés során megvizsgálják a különböző időjárási körülményekkel szembeni védelem hatékonyságát, a vízállóságot, a ponyva alatt felgyülemlő pára elvezetését, az autó fényezésének biztonságát a ponyva használatakor, valamint az autóra történő rögzítés hatékonyságát normál és extrém időjárási körülmények között. A Kegel-Błażusiak társaság, csak olyan termékeket gyárt, amelyek ezeken a teszteléseken eredményesen bizonyítottak.





Fénykép a készülékkel Fénykép a készülékkel 2 Fénykép a készülékkel 3 Fénykép a készülékkel 4Fénykép a készülékkel 5




Huzat anyagának az összetétele: 100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE)

Táska anyagának az összetétele: 100 % polypropylén (PP)

Takaróponyva motoros szánra tároló tasakkal - 1db

A huzatot tiszta és száraz motoros szánra tegye fel úgy, hogy a rajta lévő felirat kifelé nézzen. A huzat megfelelő felhelyezésének megkönnyítését egy FRONT feliratú címke is segíti, mely a huzat elülső részén található, és egy REAR feliratú címke a huzat hátsó részében (a jelölések a jármű elülső és hátsó részének felelnek meg).

A rögzítő zsinórokat tegye keresztbe és erősen húzza meg a jármű hátsó szélével párhuzamosan (lásd 2. sz. rajz a huzat belső címkéjén). Kösse össze az összehúzó köteleket, majd ellenőrizze le, hogy a csomó az összehúzás után nem lazul-e meg. Amennyiben a csomó meglazul, ismételje meg, de változtasson az összekötés módján. A huzat alsó szegélyében rögzítőpántok találhatók, ezek mindegyikét vezesse át a motoros szán alatt, majd kösse össze rögzítő kapcsokkal és húzza meg.

Amikor nem használja, a huzat táskájában tárolhatja a huzatot.

A táska páraáteresztő, azonban lehet, hogy az összehajtott huzat nem fog megszáradni, ezért javasoljuk, hogy a huzatot száraz állapotban tegye el.

5-4204-248-3020
85 elem