keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-3228-205-5011

Beverly Hills kutyahordozó táska, L

Bruttó

Ár 8 871 Ft

Nettó

Ár 6 985 Ft

Szín: Barna

Gyors feladás
Szállítás költsége
akár 2 199 Ft
30 nap a visszaváltásra
  • az anyag poliészter + PVC
  • a felhelyezés nagyon könnyű
  • kollekció Beverly Hills
  • pokrowiec należy myć wodą z mydłem przy pomocy wilgotnej ściereczki lub gąbki

Beverly Hills kutyahordozó táska

Az L-es méretű táska Máltai selyemkutya vagy két Csivava (Chihuahua) kutya hordozására alkalmas. A táska teherbírása 10 kg. A táska két minipórázzal és szabályozható magasságú lezárható fedéllel rendelkezik, így megakadályozhatja, hogy a kutyák kiszabaduljanak a táskából.

Kényelmes és praktikus táska a kistestű kutyák komfortos hordozásához. A hordozás egyaránt kényelmes a kutya és a tulajdonos számára is. A hordozó aljzata erős, a kutyusok számára biztonságos teret biztosít. Az ergonomikus, széles és szabályozható vállpántnak köszönhetően pedig a tulajdonosnak is komfortos. Hordozás közben a pánt nem vágja a használó vállát, akár hosszú séták során sem. Az alapos tervezésű szerkezetnek köszönhetően a kutyák a hordozóban biztonságban és komfortosan érzik magukat, a tulajdonos közelsége pedig csak fokozza a biztonságérzetüket. A hordozó vastagított aljzattal (padlózattal) rendelkezik, így a kutya alatt lévő réteg erős. A hordozó különböző kis zsebekkel van ellátva, melyekben a gazdi okostelefonja, póráz, jutalomfalatok stb. mind-mind megtalálják a helyüket. A táska nemcsak könnyű és komfortos hordozást biztosít, hanem szabaddá teszi a használó kezét, mind a két keze szabadon van.

A hordozótáska tökéletes választás a hosszú séták, bevásárlás, de akár tömegközlekedés esetén is, illetve akkor, amikor lépcsőn kell felvinni a kutyát (amennyiben a kis kedvencének nem lenne szabad lépcsőzni).

A táska teljes egészében vízálló anyagokból készült, melyek nem szívják magukba sem a nedvességet, sem az illatokat, így a táska tovább friss és tiszta marad. A táska könnyen tisztítható nedves ronggyal, illetve szükség esetén mosható. Mosás előtt azonban vegye ki a táska aljában lévő merevítőt.

Anyaga: Poliészter + PVC

Poliészter + PVC

1 kutyahordozó táska

5-3228-205-5011
56 elem